Floriworld – eerste paal

Voor het nieuw te bouwen Floriworld op het terrein van Flora Holland werd op 25 april 2019 de eerste paal geslagen.

Wij mochten voor deze gelegenheid in opdracht van Resto Around the Clock alle techniek verzorgen in de mooi ruimte van Waterdrinker Aalsmeer.

Wij verzorgde voor deze gelegenheid:

  • Beamer + scherm
  • Geluidtechniek
  • Podium

Floriworld

FloriWorld is een spraakmakende en aantrekkelijke attractie voor nationale en internationale toeristen, maar ook voor relaties en bestuurders, scholieren en studenten en zakelijke bezoekers. FloriWorld is de thuisbasis van de sector en draagt bij aan de top of mind positie van bloemen en planten van consumenten en stakeholders. FloriWorld is een verrijking van het toeristisch aanbod in de directe omgeving van Amsterdam en Schiphol, in het hart van de Nederlandse identiteit. FloriWorld past daarmee perfect in het beleid om toeristen meer te spreiden ten opzichte van Amsterdam en is onderdeel van de Bloemenlijn in het HollandCity beleid van NBTC.

FloriWorld is een aantrekkelijke mix van verwondering, bewondering en verrassing. Je beleeft een spectaculaire, leuke en leerzame ontdekkingstocht door de wereld van bloemen en planten. Je wordt je bewust wat bloemen en planten bijdragen aan je welzijn en je gezondheid. Bewustwording en beleving gaan in FloriWorld daarom gelijk op en versterken elkaar. Daarmee slaan we drie vliegen in één klap: een bijzonder uitje barstensvol beleving, een verrijking van je persoonlijk leven en een versterking van de top of mind positie van bloemen en planten. Zo vervult FloriWorld tegelijkertijd het belevingsdoel van de bezoeker en het marketingdoel van de sector. Flowerizing people in optima forma.

 

Custom Field

Custom content goes here

Datum

25 april 2019

Project URL

https://topverhuur.nl/portfolio/floriworld-eerste-paal/

Categorieën