Wie zijn wij en wat wij doen… over ons
Begin jaren 80
Ab Spaargaren, nog steeds de huidige eigenaar, wist het eigenlijk al op zijn 10 jarige leeftijd; ik wordt een groot DJ! Er werd gestart met en drive in show, welke in de begin jaren 80 de naam “Swinging Camel droeg” de dj-booth, toen nog dj meubel genoemd waren niets meer of minder dan 2 louvre deuren op elkaar geknutseld met een zwaailamp op de zijkant, achter de de louvre deuren zaten rokende zelf geschilderde lampen wat een leuk effect gaf, links en rechts prijkte zelf gemakte speakers waar veel herrie uit kwam. Het transport was een Hanomag Henschel (wat tegenwoordig Mercedes heet)
1989
De drive in show neemt serieuze vormen aan, de eerste (zogenaamde) overname is een feit! Wij nemen een best grote naam in Aalsmeer over: Relax London City drive in show, deze naam stamt af van het bijzondere gerenommeerde merk van toen: London city. Jaren lang wordt er door geheel Nederland getrokken met de drive in show, vele bruidsparen, bedrijfsfeesten, schoolfeesten werden door ons verzorgd.
1993
Er komt een naams verandering: Relax Entertainment klinkt algemener gezien wij niet alleen meer drive in shows doen, want wij verhuren ook karaoke, lampen, en speakers.
1999
Relax entertainment koopt 12 podium delen, omdat ze zo goedkoop waren… best wel een ding gezien ze eigenlijk wel groot waren voor het transport op dat moment. Er wordt met de natte vinger het domein podium-verhuur.nl geclaimd. Dit wert de start voor een nieuw imperium! Het domein wordt bezocht door veel, heel veel klanten. De groei is gestart en er word steeds meer gevraagd naar diverse oplossingen voor podia.
Onder tussen wordt ook relaxentertainment veel bezocht, alleen met de verkeerde intentie… de meeste bezoekjes op de site kwamen uit Amerika en ook de telefoon ging te vaak met de vraag of wij nog een escortje hadden. Oke, het is niet onze branche dus er werd dan ook serieus nagedacht over een nieuwe naam met een nieuw logo.
2008
Met pijn in ons hard nemen wij afschijt in november 2017 Relax Entertainment verdwijnt officeel.
Wel zijn wij nog steeds te vinden op internet onder deze naam www.relaxentertainment.nl en dit zal ook nooit verdwijnen.
2016
24/7 per dag kunnen klanten hun gewenste spullen online bestellen en zien of dit op voorraad is.
Wij proberen voorruit strevend te zijn, tot uw dienst te zijn, maar uiteindelijk de beste service te verlenen. Want wat bij ons voorop staat is dat wij weten dat vaak feesten eenmalig gevierd wordt en deze moet staan.V

Terug naar Boven