Lopers:

 

Rode lopers voor elke gelegenheid: Topverhuur levert voor ieder evenement een “rode” loper op iedere gewenst lengte en breedte en natuurlijk hoeft dat niet alleen de kleur rood te zijn, zoals u op ons kleurenoverzicht kunt zien is er natuurlijk van alles mogelijk zoals: een ORANJE loper bij een wedstrijd van het Nederlands Elftal, een  ROSE loper bij een Ladies Night, een GOUDEN loper bij de opening van uw juwelierszaak, een grasloper bij uw golf evenement, een witte loper bij een modegala, een groene loper bij een kindermusical, bedenk het maar en wij kunnen het u leveren.

Glamour loper:

Wilt u eens iets anders dan de rode loper bij een feest, huwelijk of opening, bij onze glitter en glamour lopers ziet u allerlei aparte designs die zeker extra aandacht zullen genereren, een rode rozen glitter loper of een 3d watertapijt, een marmerlook vloer of een luxe entree in het zwart met zilveren franse lelies of een gouden of zilveren loper voor een bruiloft we hebben het allemaal.
De Twister lopers zijn allen projectgeschikt dus ook meerdere malen te gebruiken en eventueel te reinigen, de meeste naaldvilt producten gaan iets minder lang mee.
Is uw interesse gewekt vraag dan een staal op van een design die bij u past of desnoods een stalenboek met alle kwaliteiten. Vanaf 60 M2 kun u al een designloper naar eigen idee laten maken.

Feestdagen loper:

Iets speciaals doen voor de feest dagen?
Bestel dan een van onze specials! Wij leveren voor de feestdagen lopers met kerst-print

Logo loper

6 kwaliteiten op rol ( breedt:200 cm )
3 kwaliteiten op tegel ( 50x 50 cm of op maat )
vanaf 2 m2 of vanaf 8 tegels
ook als karpet leverbaar met afwerking naar keuze
in elke vorm leverbaar
slijtvaste en rafelvrije kwaliteiten
12 kwaliteiten voor kort to permanent gebruik
Kleuren:
Onder andere kunnen wij deze kleuren leveren:

Terug naar Boven